Program 24. ročníku festivalu ŠTRŮDL

Letošní ročník festivalu Štrůdl odstartuje pražská divadelní formace Vosto5 s jevištní rozhlasovou reportáží o objevu zapadlé ostravské kapely PROTON, která byla umlčena těsně předtím, než se stala slavnou. Začátek v 19:30 v Pavilonu ZŠ Mníšek.

Vstupenky zakoupíte v předprodeji za 250 Kč (+ poplatky) nebo na místě za 300 Kč.
Vstupenky na GoOut.net
Sobotní dopoledne bude zasvěceno jablečnému závinu resp. soutěži o ten nejchutnější. Zúčastnit se může každý!
Přineste 2 nohavice štrůdlu. Můžete soutěžit ve 2 kategoriích: Sladký štrůdl a slaný štrůdl. Pro vítěze obou kategorií máme připravené poukazy na konzumaci v našich oblíbených podnicích!
Soutěžní štrúdly je nutné předat do rukou soutěžního komisařev sobotu 7. září mezi 9.45 a 10.15 hodinou. Později donesené vzorky nelze zařadit do soutěže.Vyhodnocení soutěže ve 12.00 hodin zajistí odborná porota.
Součástí dopoledního sousedského setkání bude také výtvarná dílna Daniely Doubkové.
Po obědové pauze nás ve 14:00 soubor vi.TVOR přenese do pohádky Dlouhý, Široký a Bystrozraký. Vydáme se spolu s princem Dřevomírem na Železný zámek, kde by princ měl zachránit nejen svou nevěstu, ale celé království.
V 15:15 pro vás máme přichystané překvapení  - těšte se!
Festival uzavře Cirkus TeTy se svou vizuálně-pohybovou performancí KE ZDI. Po představení bude následovat workshop na akrobatických šálách :) .
Vstupné na dopolední blok je zdarma, na odpolední pak 100 Kč/osoba nebo rodinné za 300 Kč. Těšíme se na setkání u kávy a štrúdlu

 

Kudyznudy.cz – tipy na výlet


Comments are closed.